Body shape

Body shape tretman najnovija neinvanzivna metoda MOMENTALNO SMANJUJE OBIM TELA!!!
 
Body shape tretman momentalno izbacuje vodu i želatinastu masu iz organizmai na taj način čisti limfni sistem od toxina i otrova što dalje olakšava brže izbacivanje razgrađene masne naslage iz organizma.
Body shape tretman 9 do 12 sati nakon tretmana radi na razlaganju  tvrdokornih masnih naslaga, celulita i zatezanju kože, gde su REZULTATI ODMAH VIDLJIVI U CENTIMETRIMA na tretiranim regijama!!!
 
Tretman se izvodi svaki ili svaki drugi, treći dan i naše klijentkinje  u proseku gube od 15cm do 42 cm u obimu celog tela.
Takođe ga izuzetno vole jer kako kažu, nakon njega se osećaju znatno lakše i lepše  jer gube u obimu i dobijaju baršunastu i zategnutiju kožu!!!
 
Opis tretmana:
Uzimamo mere u obimima celog tela ( ruke, stomak, bokovi, butine, kolena i listovi), zatim nanosimo body gel, nakon toga pakujemo u body kesu i pokrivamo body cebetom. Klijent leži oko 40 minuta.
Pri završenom tretmanu otpakujemo klijenta iz body kese (gde se znatno vidi izbačen toxin iz organizma) i ponovo uzimamo mere gde su rezultati vidljivi u centimetrima!!!
Tera beauty body shape je bez KONTRAINDIKACIJA, PRIRODAN I BEZBEDAN!!!

Konsultacije se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom.

Ukoliko imate neki dan koji bi Vam odgovarao možete nam pisati na instagram profil u DM @colibricentar.rs ili @colibritherapycentar pa ćemo Vam javiti šta imamo slobodno od termina.

Takođe nas možete pozvati klikom na dugme ili popuniti kontakt formu a mi ćemo Vam dati sve potrebne informacije!!!