Gold madero 1 terapeut

GOLD MADEROTERAPIJA 1 TERAPEUT- ZA OBLIKOVANJE TELA, RAZGRADNJU CELULITA I SKIDANJE KILOGRAMA
 
 
GOLD MADEROTERAPIJU 1 TERAPUT smo specijalno dizajnirale da radi na pokretanju i održavanju celog probavnog,endokrinog, limfnog, cirkularnog i meridijanskog sistema, da duboko razgrađene masnoće i celulit Vaše telo sa lakoćom izbaci!
 
 
Gold Maderoterapija 1 terapeut je kombinacija  masaža 4 u 1 – Gold limfne drenaže, Madera, Manuelne anticelulit masaže, Brazilskog zvona i Modelarke
 
 
1. Deo iz gold limfne drenaže održava limfni sistem protočnim kako bi telo lakše izbacilo sve razložene masne naslage i celulit iz organizma.
2. Maderoterapija i
3. Manuelna anticelulit masaža radi na razgradnji tvrdokornih masnih naslaga, celulita, zatezanju kože i podizanju tonusa.
4. Brazilsko vakum zvono radi na skupljanju razgrađjene masne naslage i celulita, zatim poteruje u limfne puteve i limfne žlezde gde nakon toga šalje u organe za preradu i tako se izbacuju iz organizma!!!
Modelarka kao poslednji drveni element radi na modelovanju i oblikovanju tela!!!

Konsultacije se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom.

Ukoliko imate neki dan koji bi Vam odgovarao možete nam pisati na instagram profil u DM @colibricentar.rs ili @colibritherapycentar pa ćemo Vam javiti šta imamo slobodno od termina.

Takođe nas možete pozvati klikom na dugme ili popuniti kontakt formu a mi ćemo Vam dati sve potrebne informacije!!!