Gold madero 2 terapeuta

GOLD MADEROTERAPIJA 2 TERAPEUTA – ZA OBLIKOVANJE TELA, RAZGRADNJU CELULITA I GUBLJENJE KILOGRAMA
 
Za oblikovanje tela, mršavljenje i zatezanje kože.
 
GOLD MADEROTERAPIJU smo specijalno dizajnirale da radi na pokretanju i održavanju celog probavnog, endokrinog, limfnog, cirkularnog i meridijanskog sistema, da duboko razgrađene masnoće i celulit Vaše telo sa lakoćom izbaci!
 
Pored ovih prednosti, ključno je što je izvode DVA TERAPEUTA ISTOVREMENO i samim tim pored uštede vremena i samog kraljevskog užitka doprinosi pokretanju organizma ujednačeno sa obe strane pa je telo dodatno relaksirano da se brže i „prirodnije“,(samim tim i dugoročnije) oslobodi toksina (masti i celulita)!
Pored ovih prednosti specijalnom tehnikom dobijamo odličan rezultat u zatezanju kože i oblikovanju tela!
 
 
Gold Maderoterapija DVA terapeuta je kombinacija  masaža 4 u 1 – Gold limfne drenaže, Madera, Manuelne anticelulit masaže, Brazilskog zvona i Modelarke
 
 
1. Deo iz gold limfne drenaže održava limfni sistem protočnim kako bi telo lakše izbacilo sve razložene masne naslage i celulit iz organizma.
2. Maderoterapija i
3. Manuelna anticelulit masaža radi na razgradnji tvrdokornih masnih naslaga, celulita, zatezanju kože i podizanju tonusa.
4. Brazilsko vakum zvono radi na skupljanju razgrađene masne naslage i celulita, zatim poteruje u limfne puteve i limfne žlezde gde nakon toga salje u organe za preradu i tako se izbacuju iz organizma!!!
Modelarka kao poslednji drveni element radi na modelovanju i oblikovanju tela!!!

Konsultacije se odrzavaju ponedeljkom,sredom i petkom.

Ukoliko imate neki dan koji bi Vam odgovarao možete nam pisati na instagram profil u DM @colibricentar.rs ili @colibritherapycentar pa ćemo Vam javiti šta imamo slobodno od termina.

Takodje nas mozete pozvati klikom na dugme ili popuniti kontakt formu a mi ćemo Vam dati sve potrebne informacije!!!