Naša priča

Drage naše, ovo smo mi, tim koji brine o vama! Dve sestre, dve kolibrice!

 

Milica Aleksić i Dušica Aleksić, vaši Venara fit terapeuti, praktičari energetske medicine i psihologije, dizajnerke najdelotvornije masaže za detoxsikaciju celokupnog stanja organizma na energetskom, emotivnom i fizickom nivou!

Cela ideja o našoj jedinstvenoj GOLD limfnoj drenaži je nastala sa namerom da ženama pomognemo u oslobođenju ženstvenosti i lepote! Ključno za naše masaže iz programa mršavljenja je da ih rade dva terapeuta, što dovodi do bržeg i pravilnijeg oslobađanja od toksina, masnih naslaga i celulita!

Pri kreaciji ovih divnih masaža koristile smo veliko znanje iz oblasti energetske medicine i psihologije (poznavanje meridijana i akupresurnih tačaka koje rade na pokretanju i poboljsanju rada organa za probavu i preradu toksina i masnoća u telu), zato ovi tretmani specijalno dizajnirani ženskom telu vraćaju žensku energiju, nežnost prema sebi, srčani centar u balans i ono najbitnije pored gubitka kilograma i celulita vraćaju SAMOPOUZDANJA!

Ako želite da se oslobodite kilograma i obima koji vas stežu i guše i ruše samopouzdanje na dugoročne staze na pravom ste mestu!

Osmislile smo masaže koji oslobađau viška kilograma i suvišnih obima, balansiraju žensku energiju i rade na fizičkom, energetskom i emotivnom detoxu koji je ključan za ,,emotivno prejedanje,, tako da vrlo lagano dolazi do gubitka apetita i smanjene potrebe i želje za unosom toksinaste hrane!

Naši tretmani rade na stabilizaciji SEDAM sistema:

*LIMFNOM SISTEMU

*ENDOKRINOM SISTEMU

*CIRKULARNOM SISTEMU

*PROBAVNOM SISTEMU

*MERIDIJANSKOM SISTEMU

*IMUNOM SISTEMU

*NERVNOM SISTEMU

 

Ovo je Centar za vas koji imate problema sa :

-GUBLJENJEM KILOGRAMA

-LOKALIZOVANIM MASNIM NASLAGAMA

-OTEKLIM NOGAMA I ZADRŽAVANJEM VODE

-CELULITOM

-LOŠIM TONUSOM KOŽE

-EMOTIVNIM PREJEDANJEM

-TEŽINOM U GRUDIMA (emotivni teret)

-PROBAVOM (zatvorom-opstipacijom)

-HRONIČNIM UMOROM

-BLOKIRANOM ŽENSKOM ENERGIJOM (nakupljanje strahova i briga, tuga, nesposobnost da se dobija zadovoljstvo, krutost, zatvorenost, odsustvo fleksibilnosti, napet  i veliki stomak, razvoj muskih osobina)

 

COLIBRI WORLD je Centar gde se stručno brinemo o vama i individualno pristupamo rešavanju vaše problematike!

Pri prvom susretu obavezno uradimo BESPLATNU konsultaciju I ANALIZU LIMFNOG sistema koje će nam pomoći da kreiramo idealnu kombinaciju tertmana baš za vaše telo i problematiku!

Tu smo za Vas kao podrška u dostizanju Vaše idealne linije i zdravlja a sa tim dolazi i sreća !!!
A sada pitanje :“ Šta je za koga idealna linija?“
Za nas idealna ilinija tj. obim tela jeste onaj u kome se osecamo oslobođeno svih predrasuda, onaj u kome se osećamo zdravo, podržano, lepo, ženstveno i srećno! 
To je oblik čiste Venere naše ženske energije koja dobija svoju snagu kada je oslobođena svih predrasuda i nezadovoljstva!
Tada možete živeti punim plucima, ljubav prema sebi i životu! Istina oslobađa, pa budite iskrene prema sebi i postavite pitanje: „Gde ste zaključale svoju Veneru, šta je to čega ne možete da se oslobodite?!“
Ljubav za sve naše divne žene koje su bile kod nas i naravno ljubav i podrška za one koje nas prate a iz nekog razloga još nisu bile u našem centru!